Fuara katılacak firmalara önemli uyarılar!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fuara katılacak firmalara önemli uyarılar!
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Oca 2024 / Pzt 13:03
2 dk okuma / 2.044 Kez Okundu
| | |

İMOSPAK tarafından düzenlenen toplantı ile İstanbul Mobilya Fuarı'na katılacak firmalara önemli uyarılarda bulunuldu.

Düzenlenen programa Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İMOS Başkanı Osman Aybil, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, İMOSPAK Başkanı Varol Aydın ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan İMOSPAK Başkanı Varol Aydın, "Öncelikle 9 şehidimize Allah’tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Birbirinden kıymetli tasarımlarımız ile 23-28 Ocak tarihinde düzenlenecek İstanbul fuarına katılacağız. Her dönem düzenlenen diksiyon, beden dili, satış teknikleri ve tecrübe paylaşımları düzenleyerek üyelerimizi motivasyonlu bir şekilde İstanbul fuarına hazırlamaya çalıştık. Arkadaşlarımıza fuarda bol ve bereketli satışlar diliyorum. Bize desteklerini esirgemeyen kurum başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler birlikte güçlüyüz. Fuarımız hayırlara vesile olsun.
 
Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Fuarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Fuarda sağlığımız açısından dikkat etmeliyiz. İnegöl Mobilyası artık dünyanın her yerinde. İnegöl, İstanbul, İtalya, Amerika ve Hindistan fuarlarına katılıyoruz. İnegöl kabuğunu kırdı. Biz pazarımızı ve ihracatımızı arttırmak zorundayız. Bende tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı işler diliyorum.”
 
İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, “Şehit olan 9 kahraman askerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. İnşallah bu terör belasından kurtulacağız. İMOSPAK bu işi her sene başarılı bir şekilde yürütüyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Mobilyacılarımız İnegöl Mobilyasında dünyada bir çığır açtı. Bununda bir nakliye boyutu var. Bizde çok iyi bir dağıtım ağına sahibiz. Bu İnegöl Mobilyası için çok ciddi kazanım. İstanbul fuarının yaklaşık yüzde 50’sini İnegöl Mobilyası oluşturuyor. Buda İnegöl’ün gücünü gösteriyor. Fuara gidecek işadamlarımıza ve nakliyesini yapacak arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Uykusuz yola çıkmasınlar ve mutlaka kış lastiklerini taktırsınlar. Dikkatli araç kullansınlar. Gizli buzlanma olan yerler oluyor. Her yıl bu konularla ilgili çağrıları yapıyoruz. Fuarımızın kazasız belasız hayırlı geçmesini diliyorum.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir