Fenerbahçe aşkı eğitim aşkı ile birleşti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fenerbahçe aşkı eğitim aşkı ile birleşti
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Eki 2024 / Per 16:22
1 dk okuma / 623 Kez Okundu
| | |

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, Hamamlı Köyü İlk ve Ortaokulu'nun dış cephesi ve panolarını yeniledi. Eğitim ve öğretime destek çalışmalarını sürdüren dernek, okula katkı sağlayanlara teşekkür etti.

İNEGÖL FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ HAMAMLI KÖYÜ OKULUNU YENİLEDİ

Dış Cephe ve Panolar Yenilendi
İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, Hamamlı Köyü İlk ve Ortaokulu’nun dış cephesini, tretuvarlarını ve Atatürk ve Türk bayrağı silüetlerini yeniledi. 2008 yılında yapımına başlanan ve 2009 yılında eğitim hayatına başlayan okulun bu çalışmaları, derneğin sponsorluğunda gerçekleştirildi. Yenilenen dış cephe ve okul şeref tablosu ile okul, daha modern ve estetik bir görünüme kavuştu.

EĞİTİME DESTEKLER DEVAM EDİYOR
Kuruluşundan bu yana Dernek Başkanları ve yönetim kurulları tarafından okulun eğitim ve öğretim faaliyetlerine sürekli destek sağlandı. Dernek Başkanı İhsan Gönül, okula yapılan katkılarla ilgili şunları söyledi: “Okulumuzun yapımında emeği geçen başta Kurucu ve Onursal Başkanımız Refik Tabakoğlu olmak üzere, önceki dönem başkanımız Cemal Arık ve tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz.”

DESTEK VE TEŞEKKÜRLER
Başkan İhsan Gönül, okula katkıda bulunan tüm sponsorlar, iş insanları, öğretmenler ve velilere teşekkürlerini sundu. Ayrıca, dış cephe boyama ve panoların düzenlenmesi çalışmalarında emeği geçen Semih Ulusoy, Doğan Temizkan, Nezahat Balkış ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti. Gönül, bu tür çalışmaların okula ve eğitime katkı sağladığını belirtti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.