Ezgi Düzgezen Ortakçı Orhaniyespor'da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ezgi Düzgezen Ortakçı Orhaniyespor'da
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Kas 2023 / Pzt 14:01
1 dk okuma / 1.868 Kez Okundu
| | |

Ortakçı Orhaniyespor Voleybol, Amerika Birleşik Devletleri NJCCA Ligi Şampiyonu Kadrosundan Ezgi Düzgezen'i Transfer Etti

Ortakçı Orhaniyespor Voleybol, Amerika Birleşik Devletleri NJCCA Ligi şampiyonu kadrosundan 1.95 boyundaki orta oyuncu Ezgi Düzgezen'i transfer etti.

Transferi, Kocaağa Sigorta Rıdvan Kocaağa'nın desteğiyle gerçekleştiren Ortakçı Orhaniyespor Voleybol, bu sayede kadrosunu önemli bir oyuncuyla güçlendirdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Rıdvan Kocaağa, "İlçemizde farklı spor dallarının gelişmesi adına desteklerimiz hep oldu ve olmaya devam edecek. İlçemiz voleybolu seviyor bize düşende seyir zevki yüksek maçlar seyrettirmek ve kızlarımıza doğru rol modeller oluşturmak adına desteklemektir. Takımımıza başarılar diliyorum." dedi.

Transfer Komitesi Başkanı Saltuk Celil Bayrak ise, "Öncelikle bizim için çok kıymetli olan bu destek için Kocaağa Sigorta Rıdvan Kocaağa'ya çok teşekkür ediyorum. Kentimizde kadın voleybolun sevilmesi ve kız çocuklarının doğru zeminler de spor ile hayat bulması için çalışmalarımız artarak devam edecek. Bizleri destekleyen tüm kentimize sonsuz teşekkürler." diye konuştu.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.