Ertuğrulgazi Mahallesi'nin yüzü değişiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ertuğrulgazi Mahallesi
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Ağu 2024 / Çar 11:07
1 dk okuma / 699 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde başlattığı kapsamlı altyapı ve yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BUSKİ'nin tamamladığı alt yapı çalışmaları üzerine bölgede tretuvar ve asfaltlama işlemlerine başlayan belediye, mahalleye yepyeni bir görünüm kazandırmayı hedefliyor.

Kozluca Bulvarı ve Çevre Sokaklarda Yoğun Çalışma

belediye Başkanı Alper Taban'ın da yerinde incelediği çalışmalarda, Kozluca Bulvarı'nın sağ ve sol kısımları olmak üzere iki etap halinde asfaltlama yapılacak. Ayrıca, Gülhan, Nurhan, Mimoza, Meşale, Akpınar, Ulupınar, Hünkar, Aktaş ve İlayda sokaklarında da tretuvar ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

10 Milyon TL'lik tretuvar yatırımı

Proje kapsamında toplamda 12 bin 500 metre bordür ve 14 bin 400 metrekare parke taşı döşenmesi planlanıyor. Bu kapsamda yaklaşık 10 milyon TL'lik bir yatırım yapılacak.

asfaltlama Çalışmaları da Hızla İlerliyor

tretuvar çalışmalarının yanı sıra Mimoza, Reis, Meşale, Asır ve Sümer sokaklarında da asfaltlama çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalarla birlikte mahallede ulaşım kalitesi önemli ölçüde artacak.

belediye Başkanı Alper Taban'dan Açıklama

Konuyla ilgili açıklama yapan belediye Başkanı Alper Taban, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını belirtti. Taban, "Ertuğrulgazi Mahallemizde yaptığımız çalışmaları yerinde görmek için buradayız. Ekiplerimiz alan içerisinde alt yapı çalışmalarını da göz önünde bulundurarak hazır olan noktalarda, yerleşimin şekillendiği bölgelerde eksiklerimizi gidermeye çalışıyorlar." dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.