Ertan Başdere Balgöç İnegöl Şubesinde Güven Tazeledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ertan Başdere Balgöç İnegöl Şubesinde Güven Tazeledi
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Eyl 2024 / Cmt 14:17
1 dk okuma / 470 Kez Okundu
| | |

algöç İnegöl Şubesi'nin kongresinde Hüseyin Ertan Başdere yeniden başkan seçildi. Kongrede Balkan göçmenlerinin Türkiye’ye katkısı vurgulandı ve birlik beraberlik mesajları verildi.

Balgöç İnegöl Şubesi'nin düzenlediği kongrede mevcut başkan Hüseyin Ertan Başdere, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Başdere, başkanlık görevine devam edecek.

Kongrede önemli isimler de yer aldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Saldız, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın ve MANAV Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı İsmail Kösen törene katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Saldız, konuşmasında Balkan göçmenlerinin Türkiye’ye olan katkılarına dikkat çekti. Saldız, Balkan göçmenlerinin çalışkan ve üretken insanlar olduğunu belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Balkan göçmenleri hakkındaki sözlerine atıfta bulundu. Balkanlar’ı her yıl ziyaret ettiğini ve oradaki kardeşlere destek olmanın önemini vurguladı.

Saldız, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Batı Trakya’daki güreş turnuvasına katıldığını ve oradaki insanların Türkiye’den gelen desteğe ne kadar muhtaç olduklarını dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak Balkanlarla bağların devam edeceğini ve hizmetlerin süreceğini ifade etti.

Seçimin ardından Hüseyin Ertan Başdere, katılımcılara teşekkür ederek Balgöç İnegöl şubesinin Balkanlar ve Kafkaslar’dan gelen insanları savunan güçlü bir sivil toplum örgütü olarak görev yapacağını belirtti. Birlik ve dayanışma ruhuyla çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Başdere, destek veren herkese teşekkür etti.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.