Erdoğan Baydemir'in yeni görev yeri belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erdoğan Baydemir
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Ağu 2024 / Cmt 14:22
1 dk okuma / 2.980 Kez Okundu
| | |

Bursa Emniyet Teşkilatında görev değişiklikleri ve atamalar gerçekleşti. Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Mustafakemalpaşa’ya atanırken, yerine Hasan Turan getirildi.

Bursa Emniyet Teşkilatında önemli görev değişiklikleri gerçekleşti. Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, daha önce Bursa’da birçok şubede ve Yıldırım ile Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüklerinde görev yapmış olan Hasan Turan atandı. Deneyimli polis memuru Hasan Turan, yeni görev yeri olan Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevine başladı.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Yardımcılığı görevini yürüten ve geçtiğimiz ay Emniyet Amirliği rütbesinden 4. sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden Can Koray Elbistan, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü’ne atandı.

Asayiş Şube Müdür Yardımcılığı görevine ise Ağrı Asayiş Şube Müdürlüğü’nden Bursa’ya atanan Emniyet Amiri Fırat Ateş getirildi. Ayrıca, Personel Şube Müdürlüğü’ne Burdur’dan atanan Emniyet Amiri Esma Akyol atanırken, Özel Güvenlik ve Strateji Geliştirme Şube Müdürlüklerine de Burdur’dan atanan 3. sınıf Emniyet Müdürü Fatih Akyol görevlendirildi.

Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü olarak ise Samsun’dan atanan 4. sınıf Emniyet Müdürü Orhan Uyar görevine başladı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.