Enes Üçkardaş: '12 Eylül İhaneti Asla Unutulmayacak'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Enes Üçkardaş:
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Eyl 2024 / Per 15:02
1 dk okuma / 268 Kez Okundu
| | |

Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Enes Üçkardaş, 12 Eylül Darbesinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Ülkücü hareketin bu karanlık dönemde susturulmaya çalışıldığını ve Başbuğ Alparslan Türkeş'in liderliğinin milletin güvencesi olduğunu vurguladı.

Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Enes Üçkardaş, 12 Eylül 1980 Darbesi'nin yıl dönümünde yaptığı yazılı açıklamada, darbenin Türk milletine ve Ülkücü harekete yapılan en büyük ihanetlerden biri olduğunu belirtti. Başta Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere, binlerce Ülkücünün bu süreçte zulüm, işkence ve adaletsizliklere maruz kaldığını ifade eden Üçkardaş, bu darbenin Türk milletini ve vatansever Ülkücüleri haince susturma çabası olduğunu vurguladı.

Enes Üçkardaş, darbecilerin Ülkücü hareketi susturamayacağını düşündüklerini ancak Başbuğ Alparslan Türkeş'in liderliğiyle yetişen Ülkücülerin dimdik ayakta kaldığını belirterek, "Darbeciler tarihin kara sayfalarına ihanetin sembolleri olarak geçmiştir," dedi. Açıklamasında, Ülkücü şehitleri rahmet ve minnetle anarak, Türk milletinin bu destansı mücadeleyi unutmaması gerektiğini ifade etti.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.