Dünya Bankası İnegöl’de ki o firmayı listesine aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dünya Bankası İnegöl’de ki o firmayı listesine aldı
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Tem, 2024 / Pzt 14:36
2 dk okuma / 18.137 Kez Okundu
| | |

Bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez markası Çilek Mobilya, dünya genelinde 500'den fazla satış noktasıyla çocukların hayallerine ilham verirken, dünya bankası tarafından dünyada tanınmış markalar arasında gösterdi.

50 yıllık Mobilya tecrübesi ve 28 yıllık uzmanlığıyla Çilek, özgün tasarımları, yenilikçi pazarlama faaliyetleri ve heyecan verici mağazalarıyla büyümeye devam ediyor.

ÇİLEK’İN BAŞARI HİKAYESİ: İNEGÖL’DEN DÜNYAYA AÇILAN BİR MARKA

Çilek Mobilya’nın CEO’su Muzaffer Çilek, 1996 yılında İnegöl'de başladıkları uzun soluklu yolculuğu anlatarak, "Çocukların düşlerini büyütmek ve onları mutlu bir geleceğe hazırlamak adına yola çıktık. İlk ihracatımızı Ukrayna’ya, ilk yurt dışı franchise mağazamızı ise Malta’da açtık. Bugün, aralarında ABD, Japonya, Almanya, Rusya ve Suudi Arabistan’ın da bulunduğu 50'den fazla ülkede 500’ü aşkın satış noktasına sahibiz," dedi.

DÜNYA ÇAPINDA AYNI KONSEPT, AYNI KALİTE

Çilek, dünya genelindeki mağazalarında müşterilerine en fonksiyonel, en güvenli ve en kaliteli Mobilyaları sunmayı hedefliyor. "Kurulduğumuz ilk günden itibaren misyonumuz, Çilek Odalarını tüm dünya çocuklarıyla buluşturmak oldu," diyen Muzaffer Çilek, markanın çevreye duyarlı üretim ve malzeme seçimleriyle de ön plana çıktığını belirtti.

GÜVENLİ VE ÖZGÜN TASARIMLAR

Çilek, bebek ve çocuk Mobilyalarında en güvenli ürünleri tasarlayarak uluslararası alanda belgelendirildi. "Global pazarda çocuk ve genç odaları alanında sektörde fikir lideriyiz ve birçok ülkede en beğenilen çocuk markası olmanın gururunu yaşıyoruz," diye ekledi Muzaffer Çilek.

DÜNYA BANKASI’NDAN TANINMA

Dünya Bankası, Çilek’i Türkiye’nin dünyaca tanınmış markaları arasında gösterdi. Muzaffer Çilek, bu tanınmanın gururunu yaşadıklarını ve markalarını dünya çocuklarına ulaştırmaya devam edeceklerini belirtti. "Dünya çapında şirket, ofis, depo ve mağazalar açarken, yurt içinde ve yurt dışında pazarlama ve iletişim faaliyetlerimize hız vermeye devam edeceğiz," diyerek sözlerini noktaladı.

ÇİLEK MOBİLYA’NIN GLOBAL BAŞARISI

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç odalarına odaklanarak kendine özgü ve rakipsiz bir marka olarak yoluna devam ediyor. 50 yıllık tecrübesi ve 28 yıllık uzmanlığı ile dünya çapında tanınan Çilek, yenilikçi tasarımları ve global varlığı ile çocukların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.