Düğünü Bıraktılar, milli maçı seyrettiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Düğünü Bıraktılar, milli maçı seyrettiler
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Tem, 2024 / Cmt 23:08
1 dk okuma / 4.365 Kez Okundu
| | |

EURO 2024 çeyrek final maçında Türkiye'nin Hollanda ile karşılaşması, Bursa'nın İnegöl ilçesinde Nizamettin Aydın'ın düğününde dev ekranda izlendi. Vatandaşlar, düğünü bırakarak milli takım coşkusunu yaşadı.

EURO 2024 çeyrek finalinde Türkiye Milli Takımı, Hollanda ile karşı karşıya geldi. Türkiye genelinde büyük bir heyecanla takip edilen bu önemli maç, Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Mahmudiye Mahallesi'nde Nizamettin Aydın'a ait düğünde de unutulmaz anlara sahne oldu.

 
Düğüne katılan vatandaşlar, düğünü bırakarak kurulan dev ekranda milli maçı izlemeye koyuldular. Düğünün gerçekleştiği alanda, hem düğün coşkusunu hem de milli takım sevgisini bir araya getirdi. Türkiye'nin Hollanda karşısındaki performansı, düğüne katılan herkesin dikkatini çekerken, maç sırasında yaşanan heyecan ve coşku düğün alanda yankılandı.
 
Bu anlamlı gecede, düğün ve milli maç keyfi bir arada yaşanırken, hem düğün sahipleri hem de davetliler için unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazındı. Türkiye'nin EURO 2024 çeyrek finalindeki bu önemli karşılaşması, tüm ülke genelinde olduğu gibi İnegöl'de de büyük bir coşku ile izlendi.
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.