Din Görevlileri Derneğinde kan değişimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Din Görevlileri Derneğinde kan değişimi
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Tem, 2024 / Per 16:39
1 dk okuma / 2.213 Kez Okundu
| | |

İnegöl Din Görevlileri Derneği Olağan Kongresi, İnegöl Hacı Yusuf Şahin Camii'nde üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Tek aday ile yapılan seçimde, İnegöl Hocaköy İbrahim Hakkı Camii İmam Hatibi Lokman Yurdigül yeni başkan olarak seçildi.

 

Her üç yılda bir yapılan seçimle başkanın belirlendiği dernekte, yeni başkan ve yönetim, üyelerin oy birliği ile seçildi.

Eski başkan Mehmet Nuri Memiş yaptığı açıklamada, "Üç yıl boyunca Din Görevlileri Derneği olarak hayatın her alanına hitap eden pek çok projeye imza attık. Bugüne kadar yanımızda yer alan tüm gönül dostlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı; şimdiden yeni başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Dün olduğu gibi bugün de yarın da tüm kardeşlerimizin yanında yer alacağımızı buradan ilan ediyorum," dedi.

Yeni seçilen başkan Lokman Yurdigül ise, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bize destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyor, yeni yönetimimizin camiamıza hayırlı olmasını Yüce Mevlamdan niyaz ediyorum," dedi.

 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir