Dilan Polat cezaevinde ne yaptığını açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dilan Polat cezaevinde ne yaptığını açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Kas 2023 / Çar 17:47
2 dk okuma / 4.880 Kez Okundu
| | |

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Oda TV'nin sorularını yanıtladı. Polat, cezaevinde intihar teşebbüsünde bulunduğu iddialarını yalanladı, ancak sıkıldığını ve üzgün olduğunu söyledi.

Polat, "Cezaevinde intihar teşebbüsünde bulunduğunuz iddiaları doğru mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:
"İntihar gibi bir kararlılık halinde olmuyor insan ama çok sıkıştığım zamanlar oluyor. Çok sevdiğim biriyle telefon görüşmesi yaparken veya bir dostum avukat abilerim gelince onlardan ayrıldıktan sonra kısa sürede toparlanamıyor. Hüseyin (Kaya) Abi, sanki avukat gibi değil de iç güzellik uzmanı gibi davranıyor bize. Bazen de sert konuşuyor ama bundan sonra iç güzellik merkezi açacağız gibi espri yapıyor öyle savrulup gidiyoruz…"
Polat, kardeşinin cezaevinde kavga ettiğine dair iddialara ise şu yanıtı verdi:
"Burada insan bir başkasıyla değil, kendi kendisiyle bir kavga içinde oluyor. Doğru ile eğriyi ayırma hususunda yeterli zaman oluyor. Çocuklarım için endişelenmenin dışında hep düşünmek, mukayese etmek ve bunları not almakla zaman geçiyor. Kimseyle bir hır gürümüz yoktur."
Polat, cezaevinde geçirdiği günlerin nasıl geçtiğini ise şu sözlerle anlattı:
"Burada günler zor geçiyor. Zaman zaman çok sakin oluyorum, zaman zaman yoğunlaşıp ağlıyorum. Vaktimin bir kısmını kendimi anlamakla, tanımakla geçiyor. Gözyaşlarımın bir kısmı özlemden kaynaklanıyor. Buranın iki özelliği var: biri insan inanılmaz sigara içiyor bir de ibadet meselesi ile düşünme meselesi oluyor."
Polat, cezaevinde geçirdiği günlerin ona bir şeyler öğrettiğini de söyledi:
"Hayat çok kısa ve insan her şeye çok fazla takılmamalı. İnsanın kendiyle barışık olması gerekiyor. Ben de burada kendimle barışmaya çalışıyorum."
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.