Depoları doldurun! Gece büyük zam geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Depoları doldurun! Gece büyük zam geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Şub 2024 / Pzt 10:38
/ 4.075 Kez Okundu
| |

Son olarak geçen hafta 1 lira 38 kuruşluk zam gelen motorine ÖTV zammı dışında bir kerede gelen en yüksek zam geliyor. Yeni zamla birlikte seçimlerden önce 18 lira seviyelerinde olan motorinin litre fiyatı 45 lirayı aşacak. Böylece motorin fiyatları Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en yüksek seviyeye çıkmış olacak.

Bu gece yarısı 2 lira 56 kuruş

Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorine 13 Şubat Salı gününden (bu gece yarısı) itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 56 kuruşluk zam gelecek.

Motorinin litresi 45 TL'yi geçecek

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 18,58 TL olan motorinin litre fiyatı, zamla birlikte yaklaşık olarak İstanbul'da 44,30 TL'ye, Ankara'da 45,06 TL'ye, İzmir'de 45,37 TL'ye yükselecek.

Anadolu'da 46 lirayı da aşacak...

Akaryakıt fiyatları iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor. Özellikle Türkiye’nin doğu illerinde akaryakıt fiyatları çok daha yüksek seyrediyor. Motorine gelecek 2,56 liralık zammın ardından Anadolu'da bir çok ilde motorinin litre fiyatı 46 lirayı geçecek.

Her şeyin fiyatını zamlandıracak!

Akaryakıta gelen her zam, doğrudan taşımacılık maliyetlerini artırdığı için iğneden ipliğe her ürünün fiyatı artıyor. Özelikle artan motorin fiyatları, tarım ürünlerinde maliyetleri vuruyor. Market raflarındaki yiyecek etiketleri sık sık değişiyor. Eski etiketler yerini zamlı etiketlere bırakıyor.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.