Danilo Şef, İnegöl Yaban Mersinini Öve Öve Bitiremedi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Eki 2024 / Pzt 10:45
1 dk okuma / 1.829 Kez Okundu
| | |

MasterChef Türkiye'nin ünlü şefi Danilo Zanna, İnegöl'ün Tuzla köyünden gelen yaban mersinlerine övgü yağdırdı. Danilo Şef, bu özel ürünlerin tadının benzersiz olduğunu belirtti. İşte detaylar...

Danilo Şef İNEGÖL’ÜN YABAN MERSİNİNE HAYRAN KALDI
Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programında, Danilo Şef İnegöl’ün yaban mersinine olan hayranlığını dile getirdi. Ünlü şef, Tuzla köyünden gelen bu özel ürün hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

ULUDAĞ ETEKLERİNDE YETİŞEN ÖZEL YABAN MERSİNİ
Danilo Şef, MasterChef programında yaban mersini hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Bizim burada sürekli kullandığımız özel bir yaban mersini. Çünkü bu yaban mersininin tarlaları Uludağ eteklerinde, İnegöl’e bağlı Tuzla köyünden alıyoruz. Zaten görüyorsunuz, normal bir yaban mersini değil. İnanılmaz lezzetli."

Danilo Şef'TEN TEŞEKKÜR MESAJI
Danilo Şef ayrıca, yaban mersinlerinin temin edilmesinde emeği geçen Ali Berk Aslan ve Seda Aslan'a teşekkür ederek, bu özel ürünlerin MasterChef mutfağında kullanılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

LEZZETİN KAYNAĞI TUZLA KÖYÜ YABAN MERSİNİ
İnegöl'ün Tuzla köyünde yetiştirilen bu özel yaban mersinlerinin lezzeti, hem Türkiye'de hem de MasterChef mutfağında büyük beğeni topluyor. Danilo Şef’in bu övgüsü, İnegöl yaban mersinlerinin ününü daha da artıracak gibi görünüyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir