Cübbeli Ahmet'ten çok konuşulacak 'Arap' açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cübbeli Ahmet
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Ara 2023 / Sal 19:25
1 dk okuma / 16.083 Kez Okundu
| | |

Kamuoyunu meşgul eden bir olay, Ahmet Mahmut Ünlü'nün, yayın yaptığı İsmailağa Cemaati'ne ait Lalegül TV'de Araplarla ilgili iddialı açıklamalarda bulunmasıyla gündeme geldi. Ahmet Mahmut Ünlü, Cübbeli Ahmet olarak bilinir ve yaptığı konuşmada, Arapları öven ifadeler kullanarak, onları sevmenin imanla bağdaştığını, sevmemenin ise kafirliğe yol açtığını iddia etti. Ayrıca, bu ifadelerin bir hadis olduğunu ve kaynaklarda yer aldığını iddia etti.

Ancak, sosyal medyada yayılan bu sözler, birçok kesimden tepki topladı. İlahiyatçı Cemil Kılıç, Cübbeli Ahmet'in söylediği hadislerin uydurma olduğunu ve gerçek olmadığını belirtti. Bu sözler, tartışmaların fitilini ateşledi ve sosyal medyada geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından konuşulmaya başlandı.

Olay, dinî çevrelerde ve toplumun farklı kesimlerinde çeşitli görüş ve yorumlara neden oldu. Ahmet Mahmut Ünlü'nün iddialarının gerçekliği hakkında yapılan değerlendirmeler ve tepkiler, olayın daha geniş bir çerçevede ele alınmasına sebep oldu. Bu gelişmeler, toplumun farklı görüşlere sahip bireyleri arasında bir diyalog ve tartışma platformu oluşturarak, kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.