Çilek'in özgün tasarımları fuarda yoğun ilgi gördü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çilek
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Eyl 2024 / Çar 09:54
1 dk okuma / 389 Kez Okundu
| | |

Türkiye’nin ilk tasarım odaklı mobilya fuarı olan Furnishings & Design İstanbul’a bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde katılan tek firma olan Çilek Mobilya’nın standı damga vurdu. Uluslararası tasarım ödüllü Koza Beşik ile Teddy Karyola ve Maceracı Karyola tasarımları yoğun ilgi gördü.

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk tasarım odaklı mobilya fuarı olma özelliğini taşıyan Furnishings & Design İstanbul (FDI) sona erdi. 28 yıllık sektör tecrübesi ile kendi alanında rakipsiz bir marka olan Çilek, ödüllü ve yenilikçi tasarımlarını fuarda sergileyerek yoğun ilgi gördü. Çilek’in Furnishings & Design İstanbul’daki eğlenceli standında, Good Design, BIG SEE Wood Design ile iF Design’dan ödül alan, bebeklerin uyandırılmadan taşınmasını sağlayan Koza Beşik, çocukların uyku arkadaşlarıyla birlikte uyuma alışkanlığından ilham alınarak tasarlanan Teddy Karyola ile doğa sever çocuklarımızın odalarına macera ve eğlence getirecek Maceracı Karyola gibi yenilikçi tasarımlar sergilendi.

 

Çilek Mobilya özgün tasarımlarında estetik, fonksiyonellik ve yenilikçiliği birleştirerek, AB standartlarında güvenlik sertifikalarına sahip yüksek teknolojiler ile üretim yaparak sektörde fark yaratmayı sürdürüyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.