Çilek Mobilya Yaz Okulu: Çocukların Hayallerine Dokunan Bir Etkinlik

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çilek Mobilya Yaz Okulu: Çocukların Hayallerine Dokunan Bir Etkinlik
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Ağu 2024 / Pzt 12:22
2 dk okuma / 1.413 Kez Okundu
| | |

Çilek Mobilya, çalışanlarının çocuklarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla 2015 yılından bu yana düzenlediği Yaz Okulu etkinlikleriyle büyük bir başarıya imza atıyor.

Çilek Mobilya, tüm dünya çocuklarının olduğu gibi çalışanlarının çocuklarının da hayallerine destek olmak için 2015 yılından bu yana Çilek Akademi kapsamında Yaz Okulu etkinlikleri düzenliyor. Bugüne kadar 1000’i aşkın çalışan çocuklarına ulaşan etkinlikler, yüzmeden futbola, tiyatrodan satranca kadar geniş? bir yelpazede sunulan eğlenceli ve öğretici aktivitelerle çocukların gelişimine katkı sağlarken özgüvenlerini de arttırmış oluyor. Ayrıca, 21. yüzyıl beceri atölyeleri ve fen etkinlikleriyle çocukların kendi potansiyellerini keşfetmelerine destek oluyor.

Çocukların hayallerine ilham veren özgün mobilya tasarımlarıyla bir dünya markası olan Çilek Mobilya, 2015 yılından itibaren çalışanlarının çocukları için düzenlediği Yaz Okulu etkinlikleriyle bugüne kadar 1000’i aşkın çocuğa ulaştı. Çilek Akademi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında yüzme, futbol, tiyatro, satranç, binicilik gibi geniş bir yelpazede sunulan aktiviteler, çocukların eğlenirken öğrenmelerini, kendi yeteneklerini keşfetmelerini ve sosyal becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. 2024 Çilek Yaz Okulu kapsamında futbol, satranç tiyatro ve yüzme etkinlikleri 29 Temmuz’dan itibaren başlayacak.

Muzaffer Çilek: “Çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmesine destek oluyoruz”

Çocukların hayallerinden ilham alarak her zaman onların yanında olduklarını vurgulayan Çilek Mobilya CEO’su Muzaffer Çilek, “Çalışanlarımızın çocukları için düzenlediğimiz yaz okulu etkinlikleri, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlarken, yüzmeden tiyatroya kadar geniş bir yelpazede eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunuyor. Bugüne kadar 1000’i aşkın çocuğumuz Çilek Yaz Okulu’na katıldı. Hem yeni beceriler kazandılar hem de ebeveynlerinin iş yerlerini ziyaret etme fırsatı buldular. Bu yıl da yüzme, futbol, satranç ve tiyatro gibi aktivitelerle yaz tatillerini dolu dolu geçirecek olan tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.


 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.