Çifte indirim pompaya yansıdı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çifte indirim pompaya yansıdı!
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Eki 2024 / Sal 11:37
1 dk okuma / 158 Kez Okundu
| | |

Akaryakıt fiyatlarına indirim geldi. 22 Ekim 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,87 TL, motorin grubunda ise 1,65 TL indirim gerçekleşti. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar fiyatları etkilemeye devam ediyor.

brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve döviz kurundaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ardı ardına gelen zamların ardından, 22 Ekim 2024 Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarında indirim yapıldı.

Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, benzin grubunda litre başına 1,87 TL, motorin grubunda ise 1,65 TL indirim gerçekleşti. Bu indirimler, özellikle araç sahipleri ve taşımacılık sektöründe bir miktar rahatlama sağladı.

brent petrol Fiyatları Geriledi brent petrol fiyatları uluslararası piyasalarda 73,06 dolar seviyesine gerileyerek, indirimlerin önünü açtı. Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki bu düşüş, indirim olarak pompaya yansıdı. Ancak akaryakıt fiyatları üzerindeki vergi yükü ve döviz kurlarındaki oynaklık, gelecekteki fiyat değişikliklerinin de belirsizliğini korumasına neden oluyor.

Yapılan bu indirimler, bir süredir fiyat artışları nedeniyle zorlanan tüketiciler için olumlu bir gelişme olarak karşılandı. Ancak brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmaların devam etmesi, akaryakıt fiyatlarının önümüzdeki günlerde nasıl şekilleneceğini belirsiz kılıyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.