CHP’li Ali Doğan’dan Melih Demiral’a tepki

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP’li Ali Doğan’dan Melih Demiral’a tepki
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Tem, 2024 / Çar 18:37
1 dk okuma / 6.330 Kez Okundu
| | |

Avusturya galibiyetinin mimarlarından olan Melih Demiral’ın attığı gol sonrası yaptığı bozkurt işaretine CHP’li Ali Doğan’dan tepki geldi.

A Milli Futbol Takımımız'ın Avusturya ile oynadığı maça müthiş performansı ve golleriyle damga vuran Merih Demiral, maç sonunda yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA tarafından disipline sevk edildi.

ALİ DOĞAN’DAN BOZKURT TEPKİSİ

Yerel seçimlerde CHP’den İnegöl Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Doğan ise sosyal medya hesabından Melih Demiral’a sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Ali Doğan şu ifadeleri kullandı;

Milli takım forması hiç bir siyasi soytarılığa alet edilemez. Bu adam ya o formayı giymemeli ya da formayı bırakıp siyaset arenasına girip ağa babaları gibi ülkeyi soktukları Orta Doğu bataklığından çıkarmaya çalışmalıdır. Hepimizin alın teriyle ödediği vergilerden aldığı parayla siyasi soytarılık yapamaz. Bu kadar net. Yok Türk işaretiymiş yok bilmem ne işaretiymiş. Ülkesini seven Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan biri olarak ben ve benim gibi düşünülenlerin böyle bir işareti yok, bu böyle biline.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Murat Yağcı / 03 Tem, 2024 / Çar 15:58
Şaşırmadık herşey ve herkes olabilirsiniz ama Türk diyince kabullenemezsiniz yeri gelir kürtçülerle kürtçü olursunuz yeri gelir Ülkenin en uç faşisti Ümit Özdağla ortaklık yaparsınız kıbleniz belli değil alışın artık burası müslüman Türkiye bu toprakların öz çocukları gerek cephede ölürken gerek ülkesini herhangi bir uluslararası arenada temsil ederken sizin görünce tüylerinizi diken diken eden el hareketini yapacak sizin için siyasi bir figür bizim için bir milletin sembolü keşke bu gür sesini bu milletin vergilerinden emekli maaşı alan kardeş partinizin şırnak milletvekili zat biji portekiz dediğndede duyabilseydik Allah selamet versin
Ertuğrul Tikici / 03 Tem, 2024 / Çar 19:57
TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin kurucu lideri olan GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün kurduğu partinin belediye başkan adayı olan birisin ama GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün TÜRK MİLLETİNİN , TÜRK'LÜĞÜN sembolü BOZKURT işaretini o günün Türk liralarının üzerine bastırdığından da bi habersin. Milli duygulara soytarılık diyemezsin .
Enes doğan / 03 Tem, 2024 / Çar 20:05
Ülkeni temsil eden bir sporcuya bu kelimeleri kullanıcak kadar aciz bir insansınız sizler hdpkk nın yanında istanbul belediye başkanınız sizin ve sizin gibilerinin diline doladığı özgürlük işareti yapıp miting miting dolaşıp osman kavalaya selam yollayanlar selahattin demirtaşa selam yollayanlar var içinizde siz ve sizin gibiler bu ülkede bitmez bunuda bilin ki Merihlerde bitmez ülkenizi temsil eden futbolcunun arkasında durcağınıza mualefet olursunuz
Fatih Ekin / 03 Tem, 2024 / Çar 20:11
Siz ne anlarsınız aidiyet duygusundan. Merih kardeşim Türklüğün simgesi olan ki ulu Önder Atatürk'ün de, göğsünü gere gere yaptığı bu hareketle ait olduğu kimliğini yani Türklüğünü kimseyi incitmeden bütün dünyaya haykırmış. Sizde ait olduğunuz yerin yada tasmanızın kime ait olduğunu bu mesajla göstermiş oldunuz. Fitnenin başı olmaya devam edin. Ama sizin gibilere bu millettin cevabı sert olacaktır.