CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin’den Kurtuluşun 102. Yıl Dönümü Mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin’den Kurtuluşun 102. Yıl Dönümü Mesajı
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Eyl 2024 / Cum 09:51
1 dk okuma / 112 Kez Okundu
| | |

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde şehitleri ve kahramanları anan bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, mesajında, İnegöl’ün kurtuluşu için verilen büyük mücadelenin önemine vurgu yaparken, şehitleri ve kahramanları rahmetle andı.

Zemci Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bugün, medeniyetler şehri İnegöl’ümüzün, büyük acılar yaşayarak, büyük mücadeleler ve şehitler vererek düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü. 6 Eylül, milli dayanışma ruhunun ve bütünleşmenin en güzel yaşandığı bir gün olarak tarihteki yerini almıştır. Kurtuluş savaşımız, yurdun dört bir yanında olduğu gibi İnegöl’de de ordumuzun ve milletimizin kahramanlık azmiyle bizleri aydınlığa çıkarmıştır. En güzel duygularımızla kurtuluş sevincini yaşadığımız bu zafer gününde, İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutluyor; bağımsızlık mücadelemizin kahramanları, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 3. Kolordu Komutanı Şükrü Nail Paşa ve tüm şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum."

Şahin’in mesajı, İnegöl’ün kurtuluşunun önemini bir kez daha hatırlatarak milli birlik ve beraberlik vurgusunu ön plana çıkardı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.