Çevre Bilinciyle Dikkat Çeken Genç, İnegöl’de Örnek Oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çevre Bilinciyle Dikkat Çeken Genç, İnegöl’de Örnek Oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Eki 2024 / Per 13:02
1 dk okuma / 161 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de motosikletiyle kırmızı ışıkta beklerken elindeki çöpü yere atmayıp cebine koyan Enes Kaya, Belediye Başkanı Alper Taban’ın sosyal medya üzerinden teşekkür ettiği bu örnek davranışı nedeniyle Belediye Meclisinde misafir edilerek ödüllendirildi.

İnegöl’de motosikletiyle kırmızı ışıkta beklerken elindeki çöpü yere atmayıp cebine koyan Enes Kaya, kent kameralarına yansıyan bu örnek davranışıyla büyük takdir topladı. Belediye Başkanı Alper Taban, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak Kaya’ya teşekkür etti. Bu duyarlı davranışıyla gündem olan genç, İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısına davet edildi. Kaya, meclis üyeleri tarafından alkışlanarak bir kask ile ödüllendirildi.

Toplantı sırasında Başkan Alper Taban, çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak için bu tür davranışların önemli olduğunu vurguladı ve Enes Kaya’nın hareketinin teşvik edici olduğunu söyledi. Enes Kaya ise çevre temizliğine her zaman dikkat ettiğini belirtti ve kask hediyesi için teşekkürlerini iletti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir