Çarşı bölgesinde o yollar tek yön oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çarşı bölgesinde o yollar tek yön oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
10 May 2024 / Cum 12:23
/ 7.837 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, bölge trafiğinin daha düzenli ve ulaşılabilir olması adına Yenice Mahallesinde Demircizade, Orta ve 1. Okul Sokakta yeni tek yön uygulaması gerçekleştirdi.

İnegöl Belediyesi şehirde trafiğin daha düzenli hale gelmesi adına yaptığı düzenlemeler kapsamında yeni uygulamaları hayata geçirdi. 2023/55 Sayılı UKOME Kurul Kararı ile çarşı bölgesinde yapılan düzenlemeyle Yenice Mahallesi Demircizade Sokak, Orta Sokak ve 1. Okul Sokak tek yön oldu. Daha önce Demircizade Sokak çift yön olarak işlerken, yeni uygulamayla Kasım Efendi Caddesinden Sofular Sokak istikametine tek yön olarak düzenlendi. Demircizade Sokağı Dr. Halilbey Caddesi ile birleştiren Orta Sokakta da aynı istikamette tek yön uygulamasına geçildi. Daha önce Demircizade Sokaktan Kasım Efendi Caddesi istikametine doğru işleyen 1. Okul Sokak ise tam ters istikamete çevrilerek Kasım Efendi Caddesinden Demircizade Sokak istikametine tek yön oldu.

İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada, trafikte düzeni sağlayacak ve akışı hızlandıracak adımlar atılmaya devam edileceği ifade edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.