Canice mesajlar atmıştı! İfadesi ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Canice mesajlar atmıştı! İfadesi ortaya çıktı
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Eki 2024 / Per 12:26
1 dk okuma / 4.461 Kez Okundu
| | |

İnegöl'de Hasan S., kız arkadaşı Sümeyye K.'ya tehdit mesajları gönderdi ve kalaşnikofla kapısına geldi. Şüpheli, polise teslim edilerek tutuklanırken verdiği ifade de ortaya çıktı.

sosyal medyaya yansıyan mesajlarda, şüphelinin kalaşnikof marka silahla kız arkadaşı Sümeyye K.'nın kapısına dayandığı iddia edildi.

ŞÜPHELİNİN TEHDİTLERİ

Hasan S. (29), iddiaya göre kız arkadaşı Sümeyye K. (26)'nın evinin kapısına gelerek kalaşnikofla tehditte bulundu. Daha sonra, Sümeyye K.'nın ablası Hülya K. (28)'ya sosyal medya üzerinden "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım." şeklinde bir mesaj attı.

AİLE ŞİKAYETTE BULUNDU

Bu duruma sinirlenen Hülya K., Hasan S.'nin attığı mesajı ekran görüntüsü alarak kardeşine gönderdi. Abla ve kardeşi, tehdit mesajları atan Hasan S. hakkında karakola giderek şikayette bulundular. sosyal medyada yayılan tehdit mesajlarıyla birlikte polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalamayı başardı.

ŞÜPHELİDEN YALANLAMA

Hasan S.'nin ifadesinde, "Ben o mesajları atmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum." dediği öğrenildi. Şüpheli, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KORKUNÇ olayIN DETAYLARI

Büyük korku yaşayan Sümeyye K.'nın, "Kaçmaya çalışırken kolumu ısırdı. Peşimde geziyor. Keleşle kapıma geldi." sözleri tüyler ürpertti.

sosyal medyaDA TEPKİLER

Şüphelinin "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım." şeklindeki mesajları büyük tepki topladı. Bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir