BUSKİ, İnegöl Süleymaniye Mahallesi’nde içme suyu hattı çalışmaları nedeniyle 9-30 Nisan tarihleri arasında su kesintisi yapılacağını duyurdu.
BUSKİ’DEN SÜLEYMANİYE MAHALLESİ’NDE SU KESİNTİSİ UYARISI
İnegöl'de yaşayan vatandaşlara önemli bir uyarı geldi. BUSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Süleymaniye Mahallesi’nde belirli alanlarda su kesintisi yaşanacağını duyurdu.
KESİNTİ TARİHİ VE SAATLERİ BELLİ OLDU
Yapılan açıklamaya göre, 09 Nisan 2025 ile 30 Nisan 2025 tarihleri arasında, her gün 09:00 ile 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintileri uygulanacak. Bu kesintilerin nedeni, mevcut içme suyu hatlarında meydana gelebilecek arızalara karşı alınan önlemler çerçevesinde yapılacak çalışmalar.
ETKİLENECEK BÖLGELER HANGİLERİ?
Su kesintisinin yaşanacağı alanlar şöyle açıklandı:
-
Süleymaniye Mahallesi sınırları içerisinde kalan, Altay Caddesi’nin Park Yolu Caddesi bitimi ile Yeşil Bursa Caddesi kesişimi arasındaki bölüm,
-
İstiklal Caddesi’nin Altay Caddesi ile Ömerler Sokak arasında kalan kısmı,
-
Yeşil Bursa Caddesi’nin Altay Caddesi ile Ömerler Sokak arasında kalan bölümü.
VATANDAŞLARA ÖNEMLİ UYARI
BUSKİ yetkilileri, su kesintisinden etkilenecek vatandaşların gerekli tedbirleri alması gerektiğini belirtti. Özellikle günlük su ihtiyacını karşılayacak şekilde ön hazırlık yapılması tavsiye ediliyor. Çalışmaların, su arzında uzun süreli sıkıntılar yaşanmaması adına yapıldığı ifade edildi.