Bursa'da tüm etkinlikler iptal edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Eki 2024 / Per 00:32
1 dk okuma / 1.017 Kez Okundu
| | |

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'ye yönelik terör saldırısı nedeniyle 24-25-26 Ekim tarihlerinde planlanan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini iptal etti.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ETKİNLİK İPTALİ DUYURUSU

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'ye düzenlenen hain terör saldırısı nedeniyle 24-25-26 Ekim tarihlerinde planlanan tüm Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini iptal etti. Belediyeden yapılan açıklamada, "Terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Teröre lanet olsun!" ifadeleri kullanıldı.
 
TERÖR SALDIRISI NEDENİYLE İPTAL EDİLEN ETKİNLİKLER
Bursa'da 24-25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Ankara'da yaşanan hain saldırı nedeniyle iptal edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu kararın ülkemizdeki acı kayıplar sebebiyle alındığını belirtti.
 
BURSA BÜYÜKŞEHİR'DEN ŞEHİTLERİMİZE SAYGI MESAJI
Belediye, açıklamasında, saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı dilerken, terör olaylarının bir kez daha kınandığını ifade etti. "şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz," denildi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.