Bursa'da Açık Hava Sineması Keyfi 'Kamyoled Sineması' ile Başladı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa
#İnegöl | İHA
10 Ağu 2024 / Cmt 10:13
1 dk okuma / 4.153 Kez Okundu
| | |

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni bir soluk getirmeye devam ediyor! Bu kez de vatandaşları yaz akşamlarında unutulmaz bir deneyime davet eden 'Kamyoled Sineması' projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

 

İnegöl Burhaniye Mahallesi'nde başlayan ve büyük ilgi gören proje kapsamında, çocuklar için eğlenceli animasyon filmleri gösteriliyor. 'Coco' isimli filmle başlayan macera, Ağustos ayı boyunca İnegöl, Orhangazi, Yenişehir, dağ ilçeleri ve Yıldırım gibi farklı noktalarda devam edecek.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte, katılımcılara patlamış mısır ve içecek ikramı da yapılıyor. İlk üç seansta 1300'ü aşkın kişiye ulaşan proje, hem çocukları hem de yetişkinleri bir araya getirerek keyifli vakitler geçirmelerine olanak sağlıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu özel projesiyle hem kültür ve sanat hayatına katkı sağlıyor hem de vatandaşların yaz akşamlarını daha eğlenceli hale getiriyor. 'kamyoled sineması' ile Bursa, yaz aylarında da hareketliliğini koruyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.