Bursa Sınav Koleji, İnegöl'de Eğitime Yeni Bir Soluk Getiriyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Sınav Koleji, İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Ağu 2024 / Per 13:24
2 dk okuma / 2.546 Kez Okundu
| | |

Bursa Sınav Koleji, İnegöl'de düzenlediği basın toplantısıyla eğitimdeki vizyonunu ve bölgeye yaptığı yatırımları paylaştı. Modern eğitim yöntemleri, küresel standartlar ve öğrenci merkezli yaklaşımla öne çıkan kolejin hedefleri arasında İnegöl'ü eğitimde bir merkez haline getirmek yer alıyor.

Bursa Sınav Koleji İnegöl Kampüsü, yerel basınla düzenlediği kahvaltılı toplantıda eğitim vizyonunu ve İnegöl'deki eğitim standartlarını yükseltme hedeflerini paylaştı. Toplantıya, kurumun kurucusu Gıyasettin Bingöl, eğitim danışmanı Essum Aslan ve genel müdür Dr. Nihat Bingölbalı katıldı.

Küresel Standartlarda eğitim

Bursa Sınav Koleji, öğrencilerine küresel düzeyde rekabet edebilmeleri için güçlü bir yabancı dil eğitimi ve modern eğitim yöntemleri sunuyor. Okul, Mudanya Üniversitesi ile iş birliği yaparak İnegöl'ün inovasyon ekosistemine katkı sağlamayı hedefliyor. yapay zeka destekli eğitim materyalleri ve Bursa Çocuk Üniversitesi ile yürütülen projelerle öğrencilere geleceğin teknolojileriyle donatılmış bir eğitim ortamı sunuluyor.

Sadece Akademik Değil, Bütünsel Gelişim

Sınav koleji, öğrencilerin sadece akademik başarılarına değil, aynı zamanda sportif ve kültürel gelişimlerine de önem veriyor. Geniş spor alanları, modern ekipmanlar ve sanat atölyeleri sayesinde öğrenciler, çok yönlü bir eğitim alıyor.

İnegöl İçin Bir Mihenk Taşı

Kurumun kurucusu Gıyasettin Bingöl, Sınav koleji'nin İnegöl'de eğitimde bir mihenk taşı olduğunu belirterek, anaokulundan üniversiteye kadar her öğrenci için özel bir eğitim planlaması oluşturduklarını ifade etti. Bingöl, tüm hayatı boyunca eğitime adadığını ve Bursa'nın ihracat merkezi İnegöl için hem Mudanya Üniversitesi hem de Sınav Kolejleri olarak hizmet vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Yerel Gazetecilerden Tam Destek

Toplantıya katılan yerel gazeteciler, Bursa Sınav Koleji'nin İnegöl'deki eğitim camiasına yaptığı katkılardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Eğitimle ilgili sorular sorarak bilgi alan gazeteciler, kurumun eğitim alanında iş birliğini güçlendirmek adına önemli adımlar atacağının sinyalini verdi.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.