Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere 1500 TL eğitim desteği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Büyükşehir Belediyesi
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Ağu 2024 / Cum 17:56
1 dk okuma / 4.850 Kez Okundu
| | |

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 16-31 Ağustos tarihleri arasında ihtiyaç sahibi öğrencilere 1500 TL maddi yardım sağlayacak. Başvurular Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesinden yapılabilir. Detaylar için haberi okuyun.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Zemci Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Okula Başlama Desteği” projesi hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Zemci Şahin, yaptığı açıklamada, “Bursa Büyükşehir Belediyemiz, her alanda olduğu gibi eğitim alanında da halkımızın yanında olmaya devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim yılı için başlatılan Okula Başlama Desteği projesiyle, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve velilerimize 1500 TL maddi yardım yapılacak. Bu destekten faydalanmak isteyen öğrencilerimiz, 16 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Önümüzdeki günlerde Bursa ve İnegöl halkı için yeni projelerimizi de kamuoyuyla paylaşacağız,” dedi.

Başvurular 16-31 Ağustos Tarihleri Arasında

Okula Başlama Desteği projesinden yararlanmak isteyen öğrenciler, başvurularını 16 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden yapabilecekler. Zemci Şahin, bu destek ile ihtiyaç sahibi ailelere büyük bir katkı sağlanacağını ve ilerleyen günlerde Bursa ve İnegöl halkı için yeni hizmetlerin açıklanacağını belirtti.

Başvuru yapmak için TIKLAYIN.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu tür projelerle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.