Burfaş Kafe’nin tabelası indirildi Gastro tabelası asıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Burfaş Kafe’nin tabelası indirildi Gastro tabelası asıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Nis 2024 / Pzt 11:08
/ 20.814 Kez Okundu
| |

Bursa’da AK Parti’nin seçimleri kaybetmesinin ardından İnegöl’de bulunan Burfaş Kafe’nin tabelası indirilerek yerine Gastro Kafe tabelası asıldı.

Seçimlerden hemen önce İnegöl’de hizmete giren Burfaş Kafe’nin bugün tabelaları indirilerek Gastro Kafe’ye çevrildi.

Yerel seçimlerin hemen öncesi İnegöl’de hizmete giren Burfaş Kafe’de bugün flaş bir gelişme yaşandı. Seçimler sonrası Bursa’ Büyükşehir Belediyesi’nin yönetimi CHP’ye geçmesinin ardından İnegöl’de bulunan Burfaş Kafe’nin tabelaları İnegöl Belediyesi tarafından indirildi.

Bugün sabah saatlerinde indirilen tabelaların yerine Gastro Kafe tabelası asıldı ve Kafenin yönetimi İnegöl Belediyesi’ne geçirildi.

Seçimlerin hemen öncesi İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, milletvekili Ayhan Salman, eski bakan Mustafa Varank ve  Bursa büyükşehir belediyesi eski başkanı Alinur Aktaş tarafından Burfaş Kafe’nin açılışı yapılmış ve vatandaşlara ücretsiz kahve dağıtılmıştı.

BİZ BURAYI ŞARTLI VERMİŞTİK
Konu hakkında görüştüğümüz İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “İnegöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortaklıklığında, Burfaş Gastro Kafe olarak burayı açmıştık. Biz burayı şartlı olarak vermiştik. Bizimde buraya bir kafe açma düşüncemiz vardı, o dönem Alinur Başkanımız burayı Burfaş Kafe yapalım dedi bizde şartlı vermiştik. Tabi kafe açıldığında biz prensipte anlaşmıştık ama resmiyet kazanan bir durum olmamıştı. Bugün itibari ile Burfaş ile görüştük, kendilerine biz burayı Gastro Kafe yapacağız dedik kendileri de kabul etti. ”

HİZMET KALİTESİ AYNI OLACAK
Hizmet kalitesinin aynı olacağını belirten başkan Taban Gastro Kafe aynı konsepte hizmet verecek. Hizmet kalitesi aynı şekilde devam edecek. Personel aynı personel olacak. Malzemeler yine aynı firmalardan alınacak.”

PERSONELLER İNEGÖL BELEDİYESİNE ALINACAK
Öte yandan Burfaş bünyesinde bulunan 12 personel hakkında bilgiler veren Alper Taban  “12 personelden Burfaş bünyesinden İnegöl belediyesi bünyesine geçecek. Çadırları Burfaş alacak diğer şubelerinde kullanacak.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
İsmail / 09 Nis 2024 / Sal 08:21
neden gastro, bize ait, bizi anlatan, geçmişi-tarihi hatırlatan bir isim aradın da bulamadın mı, yakışmadı...!