Bu haberi okumadan hafta sonu planı yapmayın

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bu haberi okumadan hafta sonu planı yapmayın
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Şub 2024 / Cum 10:09
3 dk okuma / 12.526 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de hafta sonu planı yapacaklar için derlediğimiz etkinlik bilgileri.

İnegöl’de hafta sonu planı yapacaklar için ilk önce hava durumu bilgilerini verelim. İnegöl’de hafta sonu hafif yağmur beklentisi var ve en düşük sıcaklık 5 en yüksek sıcaklığın 8 derece olması bekleniyor.

VİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR

İnegöl’de hafta sonu sinemaya gitmek isteyenler için vizyondaki filmleri hazırladık.
İnegöl’de bu hafta sonu vizyonda olacak filmler şu şekilde;

LOHUSA
Lohusa filmi, taze ebeveynlerin yaşadığı komik olayların bir kahkaha tufanına dönüştüğü ilk 40 günü anlatıyor. Burcu ve Onur, çocuklarına kavuşma gününü heyecanla bekleyen bir çift olarak hikayenin merkezinde yer alıyor.
RAFADAN TAYFA 4: HAYRİMATÖR
Rafadan Tayfa serisinin dördüncü filminde; ekip bu defa, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelecektir.
KOLPAÇİNO 4 4'LÜK
Özgür ve Sabri aralarındaki husumete son verebilmek ve hesaplaşabilmek için bir mekanda toplanırlar. Tayfun nişanlanmadan son bir kumar gecesi organize eder . Özgür’ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi işleri değiştirecektir.  
KRAL ŞAKİR: DEVLER UYANDI
Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir.
C TAKIMI
Film, 1990'lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun 30 yıl sonra yaşadığı komik olayları anlatıyor. "C sınıfının tembelleri" dediler bize. Peki sonra ne mi oldu? Aradan yıllar geçti. C sınıfı C takımına dönüştü.
MADAME WEB
Film, paramedik olarak çalışırken gelecekte olacakları görmeye başlayan Cassandra Webb'in, ilerleyen dönemde örümcek güçleriyle farklı süper kahramanlara evrilecek üç genç kadını, hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden korumaya çalışmasını konu ediniyor.
 
Manhattan'da paramedik bir sağlık görevlisi olarak çalışan Cassandra, sezgi yetenekleri ile gelecekte olacakları görmeye başlar.
ZAFERİN RENGİ
Zaferin Rengi, eşsiz dostluklar, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesini; 1918 - 1923 döneminin işgal altındaki İstanbul’unda, düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan eşsiz bir direnişi, Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington Kupası efsanesinin etrafında kurgulayarak beyazperdeye taşıyacak.
HATIRAN YETER
Hatıran Yeter, kaçarak evlenen Adem ve Zehra’nın Baha adında bir oğulları olur. Baha, henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı neticesinde işitme yetisini kaybeder. Yaşıtlarından çok daha zorlu ve yalnız bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla tanışmasıyla değişir. İki genç birbirine âşık olur. Ancak mutluluklarının önüne büyük engeller çıkacak, Baha’nın bu aşkın meyvesi olan kızı Yeşim’e kavuşabilmek için büyük mücadeleler vermesi gerekecektir...
 

MAÇ PROGRAMI

CUMARTESİ
Saat 16.00 Hürriyet sahasında Hürriyetspor – Orhaniyespor
PAZAR
Saat 16.00 Veysel Karani sahasında Şükraniyespor – Osmaniyespor
Saat 15.00 Sanayi sahasında  Kurtuluşspor – Orhangazispor
Saat 16.00 Orhaniye sahasında Karadeniz Güven – Çarkılı
Saat 16.00 Burgaz sahasında Kumyakaspor – Akhisardemir
Saat 14.00 İlçe stadında Kafkasspor – Kepez Belediyespor
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.