Boztaş Premium'dan Kadın Çalışanlara Destek: Çocuk Bakım Yardımı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Boztaş Premium'dan Kadın Çalışanlara Destek: Çocuk Bakım Yardımı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Şub 2024 / Per 14:03
1 dk okuma / 2.670 Kez Okundu
| | |

Boztaş Premium, kadın çalışanlara yönelik yeni bir destek paketi sunarak, çalışan annelerin iş yaşamında daha aktif rol almalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

2024 yılı itibariyle yürürlüğe giren bu yeni uygulama ile Boztaş Premium'da çalışan kadınlar, çocukları ilkokula başlayana kadar her ay 5.000 TL çocuk bakım yardımı alacak.
Boztaş Premium Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Palandöken, bu yeni uygulama ile ilgili şunları söyledi: "Boztaş Premium olarak, çalışanlarımızın iş-yaşam dengesini gözetmeyi ve aile yaşamlarını desteklemeyi her zaman ön planda tutuyoruz. Kadın çalışanlarımızın iş yaşamında daha aktif rol almalarını ve potansiyellerini tam olarak kullanabilmelerini teşvik etmek için bu yeni çocuk bakım yardımını uygulamaya koyduk. Bu sayede çalışan annelerimiz, çocuklarının bakım endişesi olmadan işlerine daha rahat konsantre olabilecekler." Boztaş Premium'un çocuk bakım yardımı, şirketin kadın çalışanlara sunduğu çeşitli desteklerden sadece biri. Şirket, esnek çalışma saatleri, kreş imkanı ve anne-babalık izni gibi imkanlar da sunarak çalışan annelerin iş yaşamında daha kolay uyum sağlayabilmelerini sağlıyor."

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.