Bozbey fuarda müjdeyi verdi; Elimizi taşın altına sokmaya hazırız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bozbey fuarda müjdeyi verdi; Elimizi taşın altına sokmaya hazırız
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Eki 2024 / Çar 15:58
1 dk okuma / 960 Kez Okundu
| | |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni fuar açılışında, Yeni fuar alanı için taşın altına ellerini sokmaya hazır olduklarını belirtti.

Dün gerçekleşen fuar açılışında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni fuar alanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak taşın altına ellerini sokmaya hazır olduklarını vurguladı.

Bozbey, yerel ve genel yöneticilerin ortak çaba göstermesi gerektiğini ifade ederek, "Ben Yavuz başkanımla dönem dönem görüşüyorum. BTSO Başkanı İbrahim başkanda burada. İbrahim başkanı da devreye sokarak aslında iyi bir yerde bu fuarı daha geniş, daha kalıcı ve daha sürdürülebilir hale getirmemiz gerekiyor" dedi.

İş Dünyasına Destek Vurgusu

Açıklamalarında, üretilen değerin çok kıymetli olduğunu ve bunun karşılığını bulmanın önemine dikkat çeken Bozbey, "Bu karşılık bulma konusunda yapılması gerekenler var. İhracatçının önünün açılması gerekiyor. Mobilya ihracatçısının önünün açılması gerekiyor. Devletin ilgili kurumları iş insanlarımızın yanında olması gerekiyor. Bunlar yapıldığında gelir artışı sağlanacak; hem kent hem de ülkemiz kazanacak" şeklinde konuştu.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir