Bize yeni bir yıl değil, yeni bir insanlık gerek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bize yeni bir yıl değil, yeni bir insanlık gerek
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Ara 2023 / Paz 22:40
1 dk okuma / 1.660 Kez Okundu
| | |

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Baykal: 'Bize yeni bir yıl değil, yeni bir insanlık gerek!'

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Baykal, 2023 yılının sona ermesi ve 2024 yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 
Baykal, mesajında, "Bir yılı daha geride bırakmaya hazırladığımız şu saatlerde biz müslümanlar için miladi bir takvimin bittiği yerine yeni bir takvim koyacağımız günden ibaret olan bugünde 1 yıllık muhasebe yapma fırsatını bizlere tanıyor." dedi.
 
Geçtiğimiz yıl yaşanan acı olayları hatırlatan Baykal, "Çeşitli acı keder hüzün dolu günleri geride bıraktık. Yaşamış olduğumuz doğa olayları, depremler, terör olaylarında şehit olan askerlerimize, vefat eden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.
 
Baykal, İslâm coğrafyasında yaşananlara da dikkat çekerek, "İslâm coğrafyasının her bir karesinde gözyaşlarına kan bulaşmışken herşeyden bir haber davranamayız, biz müslümanlara düşen İslâm coğrafyasının sesi olmaktır." dedi.
 
İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği soykırıma da değinen Baykal, "Yaklaşık yüz gündür İsrail'in Soykırımına gözlerini yummuş idarecilerin olduğu şu günlerde biz Gençler görmek istemeyenlere; Göz, Duymak İstemeyenlere; Ses olup bu sessiz çığlığı gür bir sesle haykırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
 
Baykal, mesajının sonunda, "Bu vesile ile zulüm altında olan bütün soydaş ve İslâm coğrafyasına huzur ve mutluluğun daim olduğu bir yılla giriş yaparız inşallah. Birlik ve beraberliğimiz daim, kardeşliğimiz bâki olsun." diyerek sözlerini tamamladı.
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.