Bayram'dan Bozbey'e kavun karpuz şovu tepkisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bayram
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ağu 2024 / Sal 14:30
1 dk okuma / 3.716 Kez Okundu
| | |

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in gerçekleştirdiği karpuz dağıtımını 'kavun karpuz şovu' olarak nitelendirerek sert eleştirilerde bulundu.

 

Uğur Bayram, yaptığı açıklamada Mustafa Bozbey'in kısa süre içinde gerçekleştirdiği icraatlerin algı siyaseti üzerine odaklandığını belirtti. Bayram, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in 'kavun karpuz şovu' devam ediyor. Genç yaşıma rağmen uzun yıllardır siyasetin içinde yer alan biri olarak Mustafa Bozbey'i dikkatle izliyorum. Sayın Bozbey, dört ay gibi kısa bir sürede algı siyaseti üzerine kitap yazdıracak icraatlere imza atıyor," ifadelerini kullandı.

Bayram, suya indirim yapıp katı atık bedeline zam yapmaya çalışan Bozbey'in şimdi de karpuz dağıtımıyla gündemde olduğunu belirtti. "Bir taraftan vatandaşa damperli inşaat kamyonlarıyla kavun karpuz dağıtan Mustafa Bozbey, diğer taraftan ulaşıma yüzde 65 zam yapıyor. Damperli inşaat kamyonunun tepesinden atılan karpuzu yakalayıp yiyen vatandaş bu alicengiz oyununu yemez. Yer gibi görünür ama yemez. Ama CHP siyaseti budur. Bu sebeple Mustafa Bozbey'e yakışan da budur," dedi.

Uğur Bayram, Bozbey'in icraatlerinin vatandaşları yanıltmaya yönelik olduğunu ve bu tür hareketlerin CHP siyasetinin bir parçası olduğunu vurguladı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Murat demirkol / 06 Ağu 2024 / Sal 11:42
Uğur bey, siz dağıtsaydınızda millet kavun karpuz yeseydi. Helal olsun demesini bilelim lütfen. Yıllarca sizlerin milletten esirgediklerinizi yapıyorkar diye taşlamayalım.
İrfan Özdemir / 06 Ağu 2024 / Sal 14:02
MHP ne işyapar!