Başsavcı Makamına Minik Nur Betül Oturdu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başsavcı Makamına Minik Nur Betül Oturdu
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Nis 2025 / Sal 16:48
1 dk okuma / 340 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de 23 Nisan kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nur Betül Tutan’a devretti.

BAŞSAVCI MAKAMINDA MİNİK ADALET TEMSİLCİSİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkulu kutlamaları İnegöl’de sürerken, anlamlı bir etkinlik de Adalet Sarayı’nda gerçekleşti. İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, bu özel günün anısına makamını temsili olarak Hacer Salih Yıldız İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Nur Betül Tutan’a devretti.

MAKAM DEĞİŞİMİ DURUŞMA SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

temsili makam devri, Cumhuriyet Başsavcılığı makam odasında ve ardından duruşma salonunda yapıldı. Programa; Hakim Melike Ünaldı, Okul Müdür Yardımcısı Halime Yiğit ve sınıf öğretmeni Selma Can da katıldı.

NUR BETÜL’DEN GÜZEL MESAJLAR

Yeni 'temsili' başsavcı olarak koltuğa oturan Nur Betül Tutan, adaletin önemine ve çocukların geleceğe umutla bakması gerektiğine dair duygu dolu mesajlar verdi. Öğrencinin heyecanı ve ciddiyeti, programa katılanlar tarafından büyük takdir topladı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.