BAL-GÖǒten İnegöl’de unutulmaz gece

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BAL-GÖǒten İnegöl’de unutulmaz gece
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Tem, 2024 / Pzt 15:58
2 dk okuma / 4.396 Kez Okundu
| | |

İnegöl Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 21. BAL-GÖÇ Kültür Sanat Festivali’nde unutulmaz gece yaşandı.

İnegöl Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 21. BAL-GÖÇ Kültür Sanat Festivali Cuma  ve Cumartesi günü saat 21.00’da Hikmet Şahin Kültür Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleşti.

Gerçekleşen program Dernek Başkanı Hüseyin Ertan Başdere “Bu gece 21. Etkinliğimizi düzenliyoruz. Önceki senelere göre biraz farklı bir konsept uyguluyoruz. Dün akşam çok güzel bir konser etkinliğimiz oldu. Bu akşamki doluluktan bu tarz etkinliklere ne kadar aç olduğumuzu görmüş oluyoruz. Önümüzdeki hafta Kafkas Derneği’mizin etkinliği olacak bizlerde oraya misafir olacağız. İnegöl’de Kültür Sanat faaliyetlerinde bulunan derneklerimiz ile iş birliğini devam ettireceğiz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Türkiye Cumhuriyetinin temeli kültürdür. Bizimde amacımız burada kültürel faaliyetleri geliştirerek çocuklarımıza gençlerime örf ve anenelerimizi öğreterek aslında bir nevi misyonumuzu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Birçok zorluklar çekiyoruz ama bu işi severek yapıyoruz bu da bu işin cilvesi. ”

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Bu akşam balkan göçmenleri derneğimizin icra ettiği çok güzel bir organizasyonun içinde yer alıyoruz. Yaklaşık 3 gündür çok güzel program icra ediliyor. Başta Ertan başkanımıza ve yönetimini tebrik ediyorum. Evlatlarımız çok güzel aldığı eğitimleri burada sergilediler. Amacımız bireyler yetişsin sağlıklı bir toplum oluşsun. Çocuklarımıza yatırım yapmaya hep birlikte devam edeceğiz. Özelde Ertan başkan ve ekibini kutluyorum. Şehrimizde dolu dolu programlar geçekleştiriliyor. Bizde İnegöl Belediyesi olarak bu anlamda çocuklarımıza gençlerimize yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. ”

Yapılan konuşmaların ardından folklor ekipleri oyunlarını sahneledi.


Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir