Araçlarında yüksek sesle müzik dinleyenler cezasız kalmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Araçlarında yüksek sesle müzik dinleyenler cezasız kalmadı
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Ağu 2024 / Cmt 13:47
1 dk okuma / 1.408 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi, şehrin huzurunu korumak için usulsüzlükle mücadele ediyor. Zabıta ekipleri, yüksek sesli müzik ve işgaliye denetimlerinde 88 araç sahibine ceza uyguladı. Detaylar haberimizde.

 

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehrin genelini kapsayan konularla etkin mücadelesini sürdürerek usulsüzlüğe geçit vermiyor. İnegöl’ü daha yaşanabilir bir şehir yapmak adına çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların huzur ve refahını üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.

Şehir Genelinde Denetimler

İnegöl Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve diğer kurumlarla koordineli olarak şehir genelinde denetimler gerçekleştiriyor. Market, fırın ve iş yerleri üzerinde yapılan işgaliye denetimlerinin yanı sıra, şehirde sıklıkla karşılaşılan usulsüz davranışlarla ilgili çalışmalar da aralıksız devam ediyor. Araç içerisinde yüksek sesli müzik dinleme gibi gürültü kirliliğine neden olan durumlara karşı da gerekli cezai işlemler uygulanıyor.

88 Araç Sahibine Ceza

Özellikle yaz aylarında artan şikayetler doğrultusunda, araç sürücülerinin seyir esnasında yüksek sesli müzik dinleyerek gürültü kirliliğine neden olmaları üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sivil ve resmi olarak yapılan denetimlerde 88 araç sahibine cezai işlem uyguladı. Bu denetimler, şehrin huzurunu korumak adına büyük bir kararlılıkla devam ediyor.

Farkındalık Çalışmaları

İnegöl Belediyesi, çevreye rahatsızlık veren konularla ilgili denetimlerini sıklaştırırken, farkındalık oluşturmak adına da çeşitli kampanyalar düzenliyor. “Müziğin sana özel kalsın, çevrendekiler rahatsız olmasın” sloganıyla yapılan paylaşımlar, vatandaşları bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

İnegöl Belediyesi, halkın huzur ve refahını sağlamak için çalışmalarına kararlılıkla devam edecek ve usulsüz davranışlara karşı gerekli önlemleri almaktan kaçınmayacak.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Dağlı / 03 Ağu 2024 / Cmt 11:57
Davul zurna çalanlar ve sokak sanatçısı saçmalığına son verilsin herkes kafasına göre halay çekmesin