Araç sahiplerine kötü haber

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Araç sahiplerine kötü haber
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Eyl 2024 / Cum 13:28
1 dk okuma / 293 Kez Okundu
| | |

Gece yarısı motorine 90 kuruşluk bir zam yapıldı. İstanbul'da motorin litresi 42 lira 5 kuruş, Ankara'da 43 lira 12 kuruş ve İzmir'de 43 lira 63 kuruşa yükseldi. Bu artış, akaryakıt maliyetlerini etkileyerek sürücüler için tasarruflu yakıt kullanma yöntemlerini ön plana çıkarıyor.

**Gece Yarısı Motorine 90 Kuruşluk Zam: Fiyatlar Artış Gösterdi**

Gece yarısı motorin fiyatlarına sessiz sedasız bir zam yapıldı. Pompaya yansıyan 90 kuruşluk fiyat artışı sonrasında, İstanbul’da motorinin litresi 42 lira 5 kuruşa, Ankara’da 43 lira 12 kuruşa ve İzmir’de ise 43 lira 63 kuruşa yükseldi. 

Artışla birlikte, sürücüler için akaryakıt maliyetlerinin daha da artması bekleniyor. Motorin fiyatlarındaki bu zam, son dönemdeki döviz kurları ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalarla ilişkili olarak değerlendiriliyor. Uzmanlar, bu durumun ulaşım ve diğer sektörlerdeki maliyetleri de olumsuz etkileyebileceği konusunda uyarıda bulunuyor. 

Sürücüler, artan fiyatlar karşısında tasarruflu yakıt kullanma yöntemlerine yönelmeye başladı. Yeni fiyatların ne kadar süreyle geçerli olacağı ise merak ediliyor. akaryakıt fiyatlarındaki değişim, önümüzdeki günlerde piyasalarda nasıl bir etki yaratacak, takip edilmesi gereken bir gelişme olacak.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.