Anadolu Ajansı İnegöl'de Harun Şekerli'ye emanet

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Anadolu Ajansı İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Eki 2024 / Cmt 13:50
1 dk okuma / 136 Kez Okundu
| | |

İnegöl'ün sevilen ismi Harun Şekerli, Anadolu Ajansı'nın İnegöl temsilcisi olarak atandı. Radyoculuktan gazeteciliğe geçiş yapan Şekerli'ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HARUN ŞEKERLİ ANADOLU AJANSI İNEGÖL TEMSİLCİSİ OLDU

İnegöl'ün sevilen simalarından Harun Şekerli, uzun yıllar boyunca radyoculuktan gazeteciliğe geçiş yaparak basın sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Artık Anadolu Ajansı İnegöl temsilcisi olarak görev yapacak olan Şekerli, bu yeni görevi ile İnegöl’deki habercilik faaliyetlerini daha da geliştirecek.

İNEGÖL’ÜN SEVİLEN İSMİ

Gümüşhane ve İnegöl'de uzun yıllar boyunca radyoculuk yapan Harun Şekerli, gazetecilik kariyerine de başarılı bir şekilde devam etti. İnegöl'de basın sektöründe gerçekleştirdiği çalışmalarla tanınan Şekerli, Anadolu Ajansı ile iş birliği yaparak, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

İNEGÖL ONLINE AİLESİ'NDEN TEBRİK

İnegöl Online Ailesi olarak, Anadolu Ajansı İnegöl temsilciliğine atanan Harun Şekerli'yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Harun Şekerli'nin, İnegöl’deki habercilik faaliyetlerine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.