Alkollü gençlerin kavgasında 2 kişi bıçakla yaralandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alkollü gençlerin kavgasında 2 kişi bıçakla yaralandı
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Nis 2025 / Cmt 12:45
1 dk okuma / 6.810 Kez Okundu
| | |

Bursa'nın İnegöl ilçesinde alkol sonrası çıkan bıçaklı kavgada bir genç yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.

GÜNDÜZLÜ MAHALLESİ’NDE BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI, 2 GÖZALTI

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Gündüzlü Mahallesi, gençler arasında çıkan bıçaklı kavga ile sarsıldı. Olay, alkol aldıktan sonra tartışan iki arkadaş arasında meydana geldi. Tartışma kısa sürede büyüdü ve taraflardan biri yanında bulunan bıçakla arkadaşını yaraladı.

KAVGA ALKOL SONRASI PATLAK VERDİ

İddiaya göre, 17 yaşındaki Y.D. ile aynı yaştaki arkadaşı E.Ç., birlikte alkol aldıktan sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü. Y.D., elindeki bıçakla E.Ç.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Yaralı genç, kanlar içinde yere yığılırken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı E.Ç.’yi İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan tedavisinin ardından E.Ç.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

JANDARMA OLAYI SORUŞTURUYOR

Olay sonrası harekete geçen İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kısa sürede şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.