Ali Doğan yaptığı paylaşıma açıklık getirdi; Derdim kimseyi üzmek değil

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ali Doğan yaptığı paylaşıma açıklık getirdi; Derdim kimseyi üzmek değil
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Tem, 2024 / Per 17:37
1 dk okuma / 5.549 Kez Okundu
| | |

Ali Doğan, İnegöl'de yapılan açıklamasında, Milli Futbolcumuzun bir siyasi partinin işareti yapmasıyla ilgili tartışmalara açıklık getirdi. Doğan, hiçbir siyasi kurumu karalamak veya Türkiye Cumhuriyeti devletine zarar vermek gibi bir niyetinin olmadığını vurguladı.

İnegöl'de CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, dün yaptığı açıklamada, Milli Futbolcumuz Merih Demiral'ın bozkurt işareti yapması ile ilgili konuştu ve derdinin kimseyi üzmek olmadığını, Türkiye Cumhuriyeti devletine zarar vermek gibi bir niyetinin olmadığını belirtti. Doğan, siyasi düşüncelerinin başka yönlere çekilmeye çalışıldığını belirtmiş ve hiçbir siyasi kurumu karalamak veya lekelemek istemediğini dile belirtti. Ayrıca, ülkenin bir yurttaşı olarak aynı bayrak altında yaşamaktan gurur duyduğunu vurguladı ve bu şekilde bilinmesini rica etti.

Ali Doğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Değerli İnegöl kamuoyu ve sevgili takipçilerim, dün Milli Futbolcumuzun bir siyasi partimize mal olmuş işareti yapması üzerine açıklama yapmıştım. Ancak görüyorum ki siyasi bir düşünceyi beyan etmek, art niyetli insanlar tarafından başka bir yöne çekilmeye çalışılıyor. Derdim hiçbir siyasi kurumu karalamak, lekelemek, hele hele Türkiye Cumhuriyeti devletimize en küçük bir zarar dokundurma çabası değildir. Bunun böyle bilinmesini, siyasi rakibimiz olan bir partiyle karşı karşıya getirme, buradan kamuoyunu ve güzel İnegöl'ümüzün huzurunu bozacak hiçbir beyanı kabul etmiyorum. Bu ülkenin yurttaşı olmaktan, aynı bayrağın altında yaşamaktan onur ve gurur duyarım. Bunun böyle bilinmesini rica ederim. Derdim kimseyi üzmek değil, olamaz da. Kamuoyuna saygılarımla.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.