Alanyurtta 400 gram ekmek 12,5 TL’den satılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alanyurtta  400 gram ekmek 12,5 TL’den satılacak
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Eyl 2024 / Pzt 13:51
1 dk okuma / 4.262 Kez Okundu
| | |

BESAŞ, İnegöl'de yeni satış mağazası açıyor! Kozluca Yolu üzerindeki mağazada 400 gram ekmek 12,5 TL'den satılacak. BESAŞ'ın İnegöl'e yaptığı bu yatırımla vatandaşlar daha taze ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşabilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BESAŞ, İnegöl'de yeni bir satış mağazası açarak vatandaşlara daha kolay ulaşmayı hedefliyor. Kozluca Yolu üzerinde yarın hizmete girecek olan mağazada, unlu mamullerin yanı sıra süt ürünleri de satılacak.

Türkiye'nin üçüncü büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ, Bursa genelinde 500'e yakın bayi ile hizmet verirken, İnegöl'de de Alanyurt ve Kozluca bölgelerine hitap edecek bir mağaza açarak hizmet ağını genişletiyor.

İnegöl'de normal 210 gram ekmek 10 TL'den satılırken, BESAŞ'ta 400 gram ekmek 12,5 TL'den satışa sunulacak. Vatandaşlar, daha büyük boyuttaki ekmeği daha uygun fiyata alarak avantaj sağlayacak.

BESAŞ İnegöl Şubesi, kaliteli ve taze ürünlerle vatandaşların hizmetinde olacak. Mağazada, ekmek çeşitlerinin yanı sıra süt, yoğurt ve diğer süt ürünleri de bulunacak.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.