Akhisarpor Başkan Adayı Ömer Tekeş'ten zehir zemberek açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akhisarpor Başkan Adayı Ömer Tekeş'ten zehir zemberek açıklama
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Tem, 2024 / Per 19:07
2 dk okuma / 3.722 Kez Okundu
| | |

Akhisarspor başkanlığına adaylığını açıklayan ancak tüzük değişikliği sonrası adaylık başvurusu onaylanmayan Ömer Tekeş, yaptığı basın açıklamasıyla sert ifadeler kullandı.

Kongre sorası bir basın açıklaması yayınlayan Ömer Tekeş şunları söyledi; "Bana karşı sözde cambazlık yapan üç beş müptezelden dolayı sessizliğimizi bozmam gerektiğini düşündüm.

 

Öncelikle 17 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilen kongrede başkan adaylığımdan çekilmedim ve çekilmeyi de düşünmedim.

 

Orada bulunan üç beş tane kulübün sırtından geçinen kulüp adına topladıkları makbuzsuz yardımların ve bağışların yarısını cebe indiren şahısların, Bizans oyununa geldik.

 

Son anda tüzükte değişiklik yaparak aday olmam engellendi. Bu ahlaksızlar 6 yıl önce bana gelerek kulübün elektriklerinin kesik olduğunu, parasızlıktan lige katılamayacaklarını, direkt 2. kümeye düşeceklerini söyleyerek, benim maddi olarak destek olmamı yalvararak istediler.

 

O güne kadar İnegöl’deki çoğu amatör kulüplerinden yöneticilik teklifi geldiği halde işlerimden dolayı reddetmiştim. Bunları adam sanarak yardım etmeyi kabul ettim.

 

İlk yıl imkansızlıktan parasızlıktan küme düşmesi beklenen kulübü süper amatöre taşıdık. Benim maddi olarak verdiğim desteği tüm Akhisar camiası bilir. Belediyenin yapmış olduğu binanın hiçbir sosyal aktivite yeri yoktu, soyunma odaları yetersizdi.

 

Kulübe verdiğim destek haricinde yaklaşık 1 milyon TL civarı şahsi paramı harcayarak bu yapıları kulübe kazandırdık.

 

Bir sene sonra futbolcu arkadaşların şikayetleri üzerine hesapları denetlemek istedik ancak beyefendiler çamura yatarak yolsuzluklarının üstünü kapattılar. Benden aldıkları paraların yarısını bile emekçi topçu arkadaşlara vermemişler. Bizde bunlarla yol yürünmeyeceğini anlayarak yönetimden ayrıldık. Terbiyesiz ahlaksızlar 300 liralık aidat borcum var diye beni üyelikten silmişler.

 

1 milyonu veren 300 liralık üyelik parasını vermez mi?  Ama bunların korkuları benim başkan olduğumda mamaları kesileceğini düşünmeleridir.  Akhisar halkının camia adına destek verdiği paraları kaybetme korkusundan dolayı tüzüğe de 1 yıl önceden üye olmayanın oy kullanma ve aday olma hakkı yoktur diye madde eklemişler. Madem üye olmayanın aday olma ve oy kullanma hakkı yoksa bundan sonra üye harici kimseden para dilenmeyin.

 

Güzelim camia sizler gibiler yüzünden ne hallere düştü. Birde son olarak eklemek isterim ki, Bolu’da kamp yaptıkları oteli de dolandırmışlardır. Kulüpler bu tür insanları temizlemedikleri sürece hiçbir şey adaletli yürümeyecektir.  Bizim bu kulübe zamanında neler yaptığımızı tüm Akhisar camiası bilir. Ömer Tekeş adaylıktan çekilmemiştir, adaylığı engellenmiştir.  Tüm spor camiası bunu böyle bilsin. Saygılarımla…"

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.