Akhisar Mahallesi’ne yeni sağlık Ocağı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akhisar Mahallesi’ne yeni sağlık Ocağı
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Eki 2023 / Sal 11:58
1 dk okuma / 1.078 Kez Okundu
| | |

İnegöl’e bağlı Akhisar Mahallesi’ne yeni sağlık ocağı yapılacak. Müjdeyi ise mahalle muhtarı Oktay Garip sosyal medya hesabından duyurdu.

İnegöl’ün önemli yerleşim yerlerinden olan ve merkeze uzak mahalleler arasında yer alan Akhisar Mahallesi’ne yeni bir sağlık ocağı yapılacak.
İlkbahar Sokak ve Cankut Sokak arasında bulunan parkın içine yapılacak sağlık ocağının müjdesini mahalle muhtarı Oktay Garip Sosyal medya hesabından duyurdu.

Oktay Garip sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

Söz verdiğimiz gibi Azim ve Kararlılıkla sürdürdüğümüz bir projenin daha olur müjdesini aldık. Mahallemize bir Sağlık Ocağı daha kazandırıyoruz! Yıllardır yetersiz bir şekilde hizmet veren Sağlık Ocağımıza bir yenisi daha ekleniyor! İlkbahar Sokakta bulunan alanda yapılacak olan Sağlık Ocağı projesi İnegöl Belediyesi tarafından hazırlandı. Kısa sürede yapımına başlanacak! Mahallemize hayırlı uğurlu olsun İnşallah Bu konuda Desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş başta olmak üzere İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.