AK Parti’nin İnegöl adayının açıklanacağı tarih belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’nin İnegöl adayının açıklanacağı tarih belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Oca 2024 / Sal 10:40
1 dk okuma / 36.728 Kez Okundu
| | |

AK Parti’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Alinur Aktaş’ın ismi açıklanırken gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Peki, AK Parti İnegöl adayını ne zaman açıklayacak?

ak parti Genel Merkezi geçtiğimiz hafta sonu 26 il ve büyükşehir belediyesi adaylarını İstanbul Haliç Kongre merkezinde açıkladı.
Açıklanan listede Bursa için Alinur Aktaş ile devam kararı çıktı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından gözler ilçelere çevrildi.

MHP’YE KAÇ İLÇE VERİLECEK
Öte yandan Bursa’nın 17 ilçesi arasından MHP’ye Harmancık ve Yenişehir ilçelerinin verileceği kulislerde konuşulurken, görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIK SÜRESİ UZALTILDI
Öte yandan ilçe belediye başkan adayları resmi olarak açıklanmamasından dolayı meclis üyelikleri başvuruları son günü 31 Ocak tarihine ertelendi.

İNEGÖL İÇİN 9 İSİM BAŞVURDU
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın doğal aday olduğu aday adaylığı yarışına 9 isim dosyalarını teslim etmişti.
Başvuru Yapan İsimler şu şekilde; Bülent Temelli, İsmail Kösen, Kamuran Tanrıverdi , Mahsuni Canbay, Nedim Bayram, Rıdvan Kocaağa, Sedat Öpçiner, Serdar Nalcı, Yavuz Uğurdağ

İLÇELER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Öte yandan ak parti’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenmesinin ardından ilçeler ile alakalı çalışmalar başladı.

AY SONUNDA AÇIKLANACAK
Çalışmaların tamamlanmasının ardından ak parti İnegöl Belediye Başkan adayını Ocak ayının son haftası açıklaması bekleniyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.