AK Parti'de belediye başkan adayları belirleniyor! O isimlerle vedalaşılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Kas 2023 / Çar 11:27
1 dk okuma / 5.294 Kez Okundu
| | |

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde toplumdan kopuk isimlere yer verilmemesi gerektiğini söyledi.

Erdoğan, partisinin yerel seçim aday belirleme sürecinde, vatandaşların beklentilerini karşılayacak, toplum tarafından sevilen ve sayılan isimlere yer verilmesi gerektiğini vurguladı.

GİTMELERİ GEREKTİĞİ İÇİN GİDECEKLER
Erdoğan, "Düzgün, temiz, milletin sevdiği ve saydığı adaylar belirleyin. Gidecekler mutlaka olacaktır; onlara da vefasızlık yapmak istemeyiz, yapmayız. Ama sonuçta gitmeleri gerektiği için gideceklerdir." dedi.

O İSİMLERLE VEDALAŞILACAK
Cumhurbaşkanı, mevcut başkanlar arasında, vatandaşta karşılığı olmayan isimler varsa, bu isimlerle de vedalaşmanın gerekli olduğunu söyledi.

KENDİ İÇİNİZDE KAVGA ETMEYİN
Erdoğan, "Bölgede, vatandaşta karşılığı olmayan arkadaşlarımızla vedalaşacağız. Kimseyi kırmadan yollarımızı ayıracağız. Kendi içinizde kavga etmeyin. Birlik beraberlik içinde süreci yönetin." ifadelerini kullandı.

PERFORMANSLAR DEĞERLENDİRİLECEK
Açıklamalarda, mevcut başkanların performanslarının değerlendirileceği ve bu doğrultuda aday belirleme sürecinin yürütüleceği kaydedildi.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAK İSİMLERE YER VERİLECEK
Erdoğan'ın açıklamaları, yerel seçimlerde AK Parti'nin hem mevcut başkanlarını hem de yeni adaylarını değerlendirmesi açısından önemli bir işaret olarak görülüyor.
 
Açıklamaların, AK Parti'nin yerel seçimlerde başarılı olmak için, toplumdan kopuk isimler yerine, vatandaşların beklentilerini karşılayacak isimlere yer vermesi gerektiğini vurguladı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.