AK Parti İnegöl’den kimi aday gösterecek? İşte kulislerdeki isimler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İnegöl’den kimi aday gösterecek? İşte kulislerdeki isimler
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Ağu 2023 / Per 15:55
2 dk okuma / 12.070 Kez Okundu
| | |

AK Parti Genel Merkezi yerel seçimler için çalışmalara başladı. Aday belirleme sürecini başlatan AK Parti isim havuzu belirlemek için şehirlerde anketler yaptırmaya başladı. İşte İnegöl'de kulislerde adı geçen isimler.

Geçtiğimiz günlerde İnegöl’de yapılan ankette; Belediyenin hizmetlerinden memnun musunuz ? ve İnegöl’de kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz sorularını sorarak kamuoyu yoklaması yapmıştı.

Yerel seçimler için İnegöl’de siyaset hareketlenmeye başlarken, kulislerde aday adayları için isimlerde konuşulmaya başlandı.

İşte AK Parti kulislerde İnegöl Belediye Başkan adaylığı için konuşulan isimler;

alper taban
Mevcut belediye başkanı alper taban, aktif görevde olmasından dolayı en doğal aday olarak öne çıkıyor.

BÜLENT TEMELLİ
AK Parti’de İnegöl ilçe teşkilatında 2 dönem ilçe başkanlığı yapan Bülent Temelli belediye başkan adaylığı için kulislerde adı geçen isimlerden bir diğeri.

yavuz uğurdağ
AK Parti’nin kuruluş sürecinde İnegöl’de siyaset yapan, daha sonra İTSO Başkanlığına seçilen yavuz uğurdağ şuan aktif siyasetin içinde bulunmasa da,  İnegöl’de belediye başkan adaylığı için adı geçen isimlerden bir diğeri.

RIDVAN KOCAAĞA
Şuan aktif olarak İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Rıdvan Kocaağa, kamuoyunda ismi konuşulan isimlerden bir diğeri.

ahmet bayhan
İnegöl Belediyesi’nde Alinur Aktaş ile birlikte 13 sene görev yapan daha sonra, Alinur Aktaş ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde görev alan  ahmet bayhan, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunuyor. Ahmet Bayhan’ın adı İnegöl Belediye Başkan adayı olarak kulislerde geçiyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir