AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’tan 23. Yıl Mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’tan 23. Yıl Mesajı
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Ağu 2024 / Çar 17:12
1 dk okuma / 108 Kez Okundu
| | |

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, partinin 23. kuruluş yıldönümüne ilişkin yazılı açıklamasında, AK Parti'nin Türkiye'nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

 

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, AK Parti'nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Durmuş, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin ülkemizin siyasi tarihindeki önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı.

Durmuş, açıklamasında, "Bugün, AK Parti’nin kuruluşunun 23. yıldönümünü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan bu yolculuk, sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın dikkatini çeken önemli bir başarı hikayesidir," dedi.

Partinin, kuruluşundan bu yana milletin ihtiyaçlarına yönelik önemli politikalar ürettiğini belirten Durmuş, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar pek çok alanda gerçekleştirilen projelerle halkın yaşam kalitesinin artırıldığını ifade etti. "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 23 yıl önce yola çıktığımız bu serüvende, ülkemize birçok alanda önemli reformlar kazandırdık," şeklinde konuştu.

Durmuş, bu özel gün vesilesiyle AK Parti’nin başarısında emeği geçen tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek, gelecekte daha büyük hedeflere ulaşmak için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti. "Bu kutlu yürüyüşün, ülkemiz için daha aydınlık bir geleceği beraberinde getireceğine inanıyoruz," diyerek açıklamasını tamamladı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.