AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Erçoban'dan Mustafa Bozbey'e eleştiri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Erçoban
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Ağu 2024 / Sal 09:52
1 dk okuma / 2.847 Kez Okundu
| | |

AK Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Erçoban, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni Kozluca yolu altyapı çalışmaları konusunda sert bir şekilde eleştirdi. Erçoban, çalışmaların yetersiz olduğunu ve esnafın mağdur edildiğini vurguladı.

 

AK Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Erçoban, sosyal medya hesabı üzerinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i hedef alan eleştirilerde bulundu. Erçoban, Kozluca yolu üzerindeki altyapı çalışmalarının yetersizliğine dikkat çekerek, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda ihmalkar davrandığını belirtti.

"Bursa Büyükşehir Belediyesi Resmen Yatıyor"

Erçoban, altyapı çalışmalarının bölgedeki esnafı olumsuz etkilediğini vurgularken, şu ifadeleri kullandı: “Kozluca yolu toz duman içinde, BUSKİ’nin tankeri kenarda yatıyor. Ne sulama var ne bir şey, manav ve ekmek fırını toz içinde. Bursa Büyükşehir Belediyesi resmen yatıyor. Başkan, 'Gülümseyin Bursa’dasınız' diyordu ama tozdan gözlerimizi açamıyoruz.”

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Şahin / 13 Ağu 2024 / Sal 07:37
Bu zamana kadar sizin çalışmanız çok hızlı gitti sanki eleştirilere devam Her zaman böyle olur alttaki kalan her zaman üsttekine bağırır
ÖMÜR BEDEL CANLISOY / 13 Ağu 2024 / Sal 12:39
ADNAN ERÇOBAN DENE ARKADAŞA SORARMISINIZ ŞİMDİYE KADAR İKTİDARDA KENDİLERİ VARDI KOZLUCA YOLU NE OLMADI PEKİ KENDİLERİ ŞİMDİYE KADAR NE YAPTI?NİYE YAPMADILAR HALEN İNEGÖL BELEDİYESİ ONLARDA İNEGÖL BELEDİYESİ NE YAPIYOR ACABA SORABİLİRMİYİZ?RESMEN İNSANIN AKLI İLE DALGA GEÇİYORLAR.İNSAN BİRAZ UTANUR AYIP YAHU.
ahmet / 13 Ağu 2024 / Sal 12:49
adnan bey sadece kozluca yolu öğle siz hiç mahmudiye mah. gelmediniz herhalde hele şebboy Allah sabır versin millete birde bu anayolu yapanlarada laf edinde döğruları söyleyen kardeşlerimiz var diyelim
Murat / 13 Ağu 2024 / Sal 13:30
Mustafa başkan karpuz dağıtıyor çok meşgul