Ahmet Yıldız’dan İnegöl Hava Kirliliği İçin Ortak Çözüm Çağrısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ahmet Yıldız’dan İnegöl Hava Kirliliği İçin Ortak Çözüm Çağrısı
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Eki 2024 / Sal 18:42
1 dk okuma / 104 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de artan hava kirliliğine dikkat çeken Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, tüm paydaşları ortak çözüm için harekete geçmeye çağırdı. Hava kirliliği sorununa ilişkin eleştiriler ve çözüm önerileri haberimizde.

SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI YILDIZ’DAN ORTAK AKIL ÇAĞRISI

İnegöl’de kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte artan hava kirliliği, Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız tarafından gündeme getirildi. Yıldız, sosyal medya hesabından paylaştığı Alanyurt bölgesinden çekilmiş fotoğrafla, şehirdeki hava kirliliği sorununa dikkat çekti ve İnegöl’ün tüm paydaşlarına seslendi: “Ortak akılla bu işi çözelim.”

HAVA KİRLİLİĞİ GÖZLE GÖRÜLÜR DERECEDE ARTIYOR

Hava kirliliği konusunda İnegöl Belediyesini eleştiren Ahmet Yıldız, Belediye Başkanı Alper Taban’ın 2020 yılı Ocak ayı meclisinde verdiği sözleri hatırlattı. Yıldız, “Belediye başkanımızın ‘İnşallah bu meclis bunu başaracak’ şeklindeki beyanına rağmen, gelinen süreçte hava kirliliği konusunda uzun veya kısa vadeli bir adım atılmadı” dedi.

“YEREL YÖNETİM SADECE HAVA KİRLİLİĞİNİ ÖLÇÜYOR”

İnegöl’ün hava izleme istasyonundan alınan verilere göre, şehirde yılda ortalama 70-80 kez hava kirliliği üst limitinin aşıldığını belirten Yıldız, bu durumun özellikle çocukların sağlığını tehdit ettiğini vurguladı. Yıldız, “Her çocuk pasif sigara kullanıcısı olarak yaşıyor” diyerek duruma tepki gösterdi.

“BAŞKA BİR İNEGÖL YOK!”

Yıldız, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve şehrin diğer dinamiklerine çağrıda bulunarak, “Bu şehir bizim, bu gelecek bizim, başka bir İnegöl yok! Gelin bu sorunu ortak akılla çözelim” ifadelerini kullandı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.