Ahmet Hakan İnegöl'de ki köfteci hakkında endişelerini yazdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ahmet Hakan İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eki 2024 / Cum 10:44
2 dk okuma / 4.097 Kez Okundu
| | |

Ahmet Hakan, köşe yazısında İnegöl köftesi, Köfteci Yusuf, Merkez Efendi köftesi ve Tekirdağ köftesi üzerine düşüncelerini paylaştı. İnegöl Köftesi üzerine dikkat çeken yorumları haberimizde.

Ahmet Hakan’DAN KÖFTE ÜZERİNE DİKKAT ÇEKEN YORUMLAR
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve yazar Ahmet Hakan, köşe yazısında son günlerin gündem konusu olan köfte üzerine dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Özellikle İnegöl köftesi hakkında yaptığı yorumlar ilgi topladı.

KÖFTECİ YUSUF HAKKINDA SERT ELEŞTİRİLER
Ahmet Hakan, Köfteci Yusuf hakkında “Fazla yağlı ve aşırı lezzetsiz” ifadelerini kullanarak, köfte severlerin dikkatini çekti. Köfteci Yusuf’un lezzeti konusundaki eleştirisi, birçok kişi tarafından farklı şekillerde yorumlandı.

İNEGÖL KÖFTESİNDE ZEYNEL ÖVGÜSÜ
İnegöl köftesine olan ilgisini dile getiren Hakan, “İnegöl köftesinde Zeynel’i geçene pek rastlamadım. Ancak şubeleri arttıkça bozulacak diye endişeleniyorum.” sözleriyle, Zeynel İnegöl köftesinin lezzetini öne çıkarırken, lezzet standardının korunması konusunda kaygılarını da belirtti.

MERKEZ EFENDİ KÖFTESİ 22 YILDIR FAVORİ
Ahmet Hakan’ın köfteler arasındaki en uzun süreli favorisi ise Merkez Efendi köftesi. “22 yıldır bir numaramdır. Değişmedi ve değişmiyor” diyerek, bu köftenin değişmeyen lezzetine vurgu yaptı. Hakan’ın bu tercihi, köfte tutkunlarının ilgisini çeken bir diğer detay oldu.

TEKİRDAĞ VE ADAPAZARI KÖFTESİNE ÖVGÜLER
Tekirdağ köftesinin en iyisini Silivri'de bulduğunu belirten Hakan, Adapazarı'nın meşhur ıslama köftesi için İstanbul’da iyi yapan bir yer bulamamaktan yakındı. Bu bölgesel köftelerin lezzetlerini değerlendirirken, deneyimlerini paylaştı.

SULTANAHMET KÖFTECİSİ VE ANNE KÖFTESİ
Sultanahmet Köftecisi hakkında “Bölündükçe çoğaldı, kafam karışıyor” diyen Hakan, marka algısındaki değişime dikkat çekti. Ancak anne köftesi için “En iyi köfte, anne köftesidir ve bu hüküm tartışmaya kapalıdır” ifadesiyle, nostaljik lezzetlere olan bağlılığını dile getirdi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.